2013. május 11., szombat

Díj - első kettő és negyedik plusz egy

Drágák,

My Littles!;) Bejelenteni valóm lenne; a minap ugye, már kaptam egy-két díjat, amit nem tudok eléggé megköszönni. És a mai napon is kaptam egyet:


Köszönöm, Lili!:)

Köszönöm, Petrucc és Dius!! Sokat jelent, emellett, persze, megtisztelő is, és ezennel szeretném nektek is átadni ugyanezt a díjat.:)


Na, akkor a kérdezz-felelek:)

Dius kérdései:

 1.) Kedvenc állat?
       A kecskeee!!! Olyan cuki. :D (de komolyan. Keressetek egy képet egy még kölyökkecskéről, behaltok, olyan aranyosak).
 2.) Hol töltöd a nyarat?
      Itthon... aztán külföldön... majd megint itthon... barátnők... itthon. Még alakul:)
 3.) Kedvenc évszak?
      Nincs abszolút favorit, mindben látok valami szépet; az ősz nekem tök romantikus, ahogy sárgulnak a levelek, de még nem fúj olyan erősen a szél, hogy ne legyen elég egy farmerdzseki. A telet nagyon nem részletezném, karácsony, újév, síelés, második félév, ami már a suli végét jelenti... Tavasszal van a szülinapom, képtelenség, hogy pont azt ne szeressem, nyáron meg chill out van, so what can I say... :D :)
 4.) Mi az életcélod?
      Író/újságíróként sikereket érni el! De leginkább íróként. Ebben találtam rá önmagamban, szóval én úgy érzem, hogy mindent a szívemből írok. Emellett London és Mr Styles szíve is a listán van, természetesen.;)
 5.) Ki a példaképed? Indokold!
      A Little Mix és a One Direction, mert megmutatták; ha valamit el akarsz érni, rajtad múlik, sikerül-e. Leiner Laura, mert egyszerűen fantasztikus írónak tartom, Eleanor Calder és Danielle Peazer, amiért megmutatták, hogy minden helyzetben megmaradhatsz önmagadnak, és nem kell foglalkozni a felesleges, gyűlölködő emberekkel. Anyukám, mert hihetetlen kitartó és következetes, emellett olyan tekintélyparancsolóan gyönyörű, hogy büszke vagyok arra, hogy a lánya lehetek, és remélem, hogy egy nap majd az én lányom is hasonlóan fog érezni irántam.
És végül, de nem utolsó sorban a legjobb barátnőm, a sis-em, aki meg is jelenik a történetben, és nem véletlenül; Virág, aki szintén megérdemli ezt a díjat, abból az okból kifolyólag, hogy szívet melengetően ír! De  nem csak ezért a példaképem; hanem mert gyönyörű, imádnivaló, és nála tisztább lelkű, odaadóbb embert nem ismerek. Köszönöm, hogy vagy nekem, Viii! Nagyon szeretlek.

Petrucc kérdései:

 1.) Mióta blogolsz?
      Kérlek szépen, 2012. december 8., szombat.:)
 2.) Mi a kedvenc One Direction-számod?
      Huh, fogós kérdés... most soroljam fel az összeset?:D Inkább azt mondom, amelyik a legtöbbet jelenti nekem; They don't know about us.
 3.) Hány éves vagy?
      Tizenhat. Juuuuj, tényleg!!!:D De durva...
 4.) Hova utaznál el legszívesebben?
      London, Spanyolország, India.
 5.) Ha lehetne három kívánságod, amik biztos teljesülnek, mik lennének azok?
      Őőő, nem teljesen értem ezt a kérdés, túlságosan magasröptű.:$ De leírom azt a hármat, amit igazán szeretnék!
      1. Egy helyen legyen az összes olyan ember, akiket imádok!!
      2. Kijutni a barátnőimmel Londonba, és tombolni párat koncerteken.:)
      3. Ha csak egy másodpercecskére is, de találkozni a 1D-srácokkal személyesen, megölelni őket, beszélni velük pár szót, és talán egy-egy képet is elsütnék magunkról.:)
 6.) Van testvéred?
       Van, és imááádom őket!:)
 7.) Melyik évben születtél?
       1997.
 8.) Hány országban voltál eddig?
       Hat.
 9.) Melyik a kedvenc könyved?
      Vacillálok a Szent Johanna Gimi és a Hűvösvölgyi Suli között, mert mindkettő észveszejtő egy könyv, de inkább az SZJG felé húz a szívem.:)
 10.) Mióta vagy Directioner?
       Hát valami... tavaly nyár óta... pontosan nem tudom, összefolynak a napok, de hamarosan egy éves leszek!!:)

Akiknek még adom a díjat Virág, Petrucc és Diuson kívül:

És az én kérdéseim:

1. Honnan jött a történeted témája?
2. Mi az álomvárosod?
3. Melyik Mrs Direction vagy(Horan, Payne, Styles, Malik or Tomlinson)?:)
4. Mi a véleményed a Little Mix-ről?
5. Milyen filmet láttál utoljára?
6. Mi a kedvenc virágod?^^

Extraaa: Virágtól is megkaptam a díjat, így az ő kérdéseire is válaszolok itt serényen:)

 1.) Hol élsz? És hol élnél legszívesebben Magyarországon belül?
      Budapest, és Pécsett!!
 2.) Kedvenc film? Sorozat? Mese?:)
      Filmnek a Chicagot mondom már három éve, és nem véletlen, imádom a '20-as évek végét!:)
      Sorozat: most éppen a Victoriust nézem agyba-főbe, de az Agymenőket is imádom:)
      Mesénél nem mondok konkrétat, ha Disney, nálam nem lőhetnek mellé:)
 3.) Kedvenc zene/zenék, ami inspirál vagy köt valamihez?
      Na, akkor listázunk:) :
             Change Your Life by Little Mix
             Impossible by James Arthur
             They Don't Know About Us by One Direction
             Make It Shine by Victoria Justice
             Always Be Together by Little Mix
             Hall of Fame by The Script ft. Will.I.Am.
             Little Bird by Ed Sheeran
             A Team by Ed Sheeran
             Kiss Me by Ed Sheeran
             TMH-album by One Direction
             UAN-album by One Direction
             I Want It That Way by Backstreet Boys
             Oath by Cher Lloyd
             Wishing On A Star by The X-Factor Finalists ft. 1D and JLS
 4.) Kedvenc lány és fiú nevek (magyar, külföldi)?
      Magyar: Sára és Gergő
      Külföldi: Darcy és Benjamin:))
 5.) A hely, ahol el tudnád képzelni, hogy leéld az életed? Indoklás!
     London, egyértelmű!:) Bár szerintem ez a blogból látszik is. Egyszerűen azért, mert imádom az esőt, és bárki mondjon bármit; LONDON a legszebb esőben! Emellett pedig annyi lehetőségük van az ott élőknek, már csak kulturális szempontból is, plusz még ott van a sok szabadidő-lehetőség, a londoni parkok csodálatosak és patyolattiszták, a London Eye-ra egyszer még fel fogok ülni az életemben, de már kiugrási lehetőségként is megéri Londonban élni, nem is beszélve arról, hogy tökélyre fejlesztheted az angoltudásod (bár ez mindegyik brit és amerikai városra igaz, de mindegy, akkor is London:D).
 6.) Kedvenc 1D tag, és miért ő a kedvenced?:)
      Tudom, egyszerűen rá kéne vágnom, hogy Harry, de muszáj mindannyiukat megemlítenem, mivel nem tudok választani közülük. Lássuk:
             Louis azért, mert megmutatta nekem, hogy nem baj, ha sosem akarsz felnőni, és hogy ne féljek nyilvánosan is önmagamat adni.
             Liam azért, mert megmutatta, hogy az álmokért bizony küzdeni kell, nem számít, hányszor buksz, a végén te kerülhetsz ki győztesként.
             Niall azért, mert hála neki pont nem érdekel, hogy mikor kezdek el enni a nap folyamán, ha a gyomor szól, hallgatni kell rá, és hogy a ruhaméret vagy a súlykérdés mindig másodlagos legyen, az a fontos, hogy érezd jól magad a bőrödben.
             Zayn azért, mert ráébresztett arra; nem baj, ha néha szépnek látod magad, és órákat töltesz el a tükör előtt. Ő az a személy, aki elfogadtatta velem saját magamat, ami eddig soha senkinek nem sikerült. Sokkal magabiztosabban állok meg a tükör előtt azóta, hogy ismerem a One Directiont.
             Bár lehet, hogy ötük közül egy inciri-cinciri-pincirit jobban kiemelkedik Harry. Harry, a bongyori, a rekedtes hangú, a legfiatalabb, az, akiről minden turnén letépnek egy ruhadarabot a többiek, aki képes a saját lábában elesni, akiről készült egy olyan kép még tizenkét éves koráról, hogy meglátom, és visítva kell röhögnöm minden egyes alkalommal.:D De viccet félretéve; Harry az a személy, akinek ha meghallom a hangját - akár beszél, akár énekel -, könnyek szöknek a szemembe, akinek egyszer muszáj beletúrnom a fürtjei közé, aki miatt nem sminkelem magam olyan nagyon erősen, mint az osztályom nagy része, mert Ő a természetességet kedveli, aki képes csak egyetlen egy halvány mosolyával levenni a lábamról, aki remekül bánik keresztlányával, Lux-szal, és egy szép napon remek apuka lesz belőle. Akit amikor megláttam sírni, akár a This Is Us egyik felvételén, akár a Red Nose Day-es videókban, legszívesebben magamhoz öleltem volna, hogy megnyugtathassam. Vele tudok leginkább azonosulni a bandából, és nem kényszeresen. Egy-két megmoccanásában tényleg magamra ismerek, és egyszerűen beleőrülök a ténybe lassan, hogy nem hogy nem lehet az enyém, de valószínűleg egy párperces csevej sem fog megadatni, amit lezavarhatnánk. Ennek ellenére továbbra is álmodozom arról a napról, amikor találkozunk, és egymásra találunk. Mert nem tudom feladni. Valami megakadályozza bennem, hogy feladjam.
 7.) Mi a legnagyobb vágyad?
      Hadd legyek sikeres író, "légyszi-légyszi"!:D Tudom, ezt minden ilyen kérdésnél elmondom, de tényleg ez a legnagyobb vágyam. Mint mondtam már valamelyik előző válaszomban, az írásban találtam rá önmagamra. És egy álmom válna valóra, ha ezzel foglalkozhatnék életem végéig.
 8.) Ha lenne egymillió forintod, amit most kézhez kapsz, mire költenéd?
     Na, először is összeszedném Barbit, aztán lerobognánk Pécsre, begyűjteni Viiit:)) Aztán visszafele még Fancsit és Petruccot összekaparjuk a kocsiba, utána IRÁNY LONDON!!:)) És elmenni egy-két koncertre, mint például Little Mix, One Direction, Ed Sheeran, stb.:P
 9.) Példaképek a 1D barátnőik valamint a LM-en kívül? Persze csak ha van?
      Virág, anyu és Leiner Laura, de már leírtam egyszer, miért, nem szeretném újra forszírozni:))
 10.) Írj le a csoportból 3 embert, aki közel áll hozzád, és indokold, hogy miért?:))
       Te, Virág, mert we are the same és they don't know what we do best, it's between me and you our LITTLE SECRET:) Szerintem ezzel többet mondtam, mint amennyit:))
        Barbi, mert ő az én Tündérsrácooom<33, aki, ha rám jön az öt perc, rám szól, hogy "Emo, ne visíts", majd beszáll a mókába, akivel a legutóbbi tesin fetrengtünk a röhögéstől a hülyeségemen, így a tesiterem padlójának egy része tisztább, mint valaha, aki éjfélkor énekelve köszöntött fel a szülinapomon, és virágokat tett a hajamba, és akivel ezek után megnéztünk az Atlantisz Disney-mesét, mint első tizenhat évesként látott filmemet.:)
        És Fancsi, akivel együtt olvadozunk Harry-ért, akivel életemben először Skype-on beszéltem; ő a telefonjáról, én gépről, és szétröhögtük az agyunkat egymás hülyeségén.
        Emellett még ott van Viri, Petrucc, Szasz, Deary, Ancsi, Fanni és a többiek, akiknek csak annyit szeretnék mondani, hogy köszönöm, hogy el- és befogadtatok! Jobb csoport... CSALÁDOT nem is találhattam volna, mint a mienk. És büszke és hálás vagyok, hogy a részese lehetek egy ilyen fantasztikus közösségnek.:) #loveyouall

8 megjegyzés:

  1. Juuuhhhhuuuuuuuuu uristwwwwwn ez nost meghatott tehat felhivlak!!!! <3<3<3<3<3<3<3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. juhuuuuuu <3 jó volt hallani a hangoood:))

      Törlés
    2. haha:DD igen:D na, most válaszolok itt a kérdéseidre (mármint a bejegyzésben hozzácsapom:P) köszönöööm*-* <3

      Törlés
    3. its just amaZAYN!! :)) thank u <33

      Törlés
  2. juuuuuj.*---* köszönöm Zsófi!!!*--*:))<3

    VálaszTörlés
  3. nagyon szépen köszönöm *-* <33333

    VálaszTörlés